Skip to main content
Blogg

Storköksbyrån en stolt sponsor som tror på laget

Blog

Storköksbyrån en stolt sponsor som tror på laget

Vi tror att vi kommer längre om vi arbetar tillsammans. Vi tror på lagarbete och teamkänsla, att vi genom samarbete, respekt för varandra och för de människor vi arbetar med tillsammans hittar ingredienser till utveckling och förbättring. Kryddar vi detta med passion, glädje och energi finns möjligheten till goda resultat.

Ett annat team som verkligen representerar just detta är Lidingö Cows basketdamer. En stor trupp med härlig bredd och härlig entusiasm rusar fram i div. 4. De leder just nu tabellen efter storartade laginsatser!

Det är med stolthet vi är en del av laget och får äran att följa med och bidra till deras resa.

GreyLogo  finns med i varje steg  de tar!/ Johan Ö-L

IMG_4568

Vi tror att vi kommer längre om vi arbetar tillsammans. Vi tror på lagarbete och teamkänsla, att vi genom samarbete, respekt för varandra och för de människor vi arbetar med tillsammans hittar ingredienser till utveckling och förbättring. Kryddar vi detta med passion, glädje och energi finns möjligheten till goda resultat.

Ett annat team som verkligen representerar just detta är Lidingö Cows basketdamer. En stor trupp med härlig bredd och härlig entusiasm rusar fram i div. 4. De leder just nu tabellen efter storartade laginsatser!

Det är med stolthet vi är en del av laget och får äran att följa med och bidra till deras resa.

GreyLogo  finns med i varje steg  de tar!/ Johan Ö-L

IMG_4568