Skip to main content
Blogg

FRIMA – ”Energy optimisation concepts for modern kitchen designs”

Blog

FRIMA – ”Energy optimisation concepts for modern kitchen designs”

Under 2 härliga dagar i maj bjöd Frima in till seminarium i deras fina lokaler i Wittenheim – Alsace. Vi fick besöka en restaurang där de jobbar med Fria Vario Cooking Center, där fick vi en intressant rundvandring runt i fabriken. Sedan genomfördes ett jämförande test mellan jämförbara produkter på marknaden samt höll Dr. André Michels ett föredrag om energieffektivisering i storkök mm.

Som ni förstår bjöds det på 2 dagar av mycket nyttig information i ett högt och roligt tempo.

Stort tack hela FRIMA för 2 mycket lärorika dagar. /Linda

Under 2 härliga dagar i maj bjöd Frima in till seminarium i deras fina lokaler i Wittenheim – Alsace. Vi fick besöka en restaurang där de jobbar med Fria Vario Cooking Center, där fick vi en intressant rundvandring runt i fabriken. Sedan genomfördes ett jämförande test mellan jämförbara produkter på marknaden samt höll Dr. André Michels ett föredrag om energieffektivisering i storkök mm.

Som ni förstår bjöds det på 2 dagar av mycket nyttig information i ett högt och roligt tempo.

Stort tack hela FRIMA för 2 mycket lärorika dagar. /Linda