Skip to main content
Blogg

Vill du projektera storkök och restaurang?

By 2016-10-12oktober 19th, 2016No Comments

Vi behöver förstärka vårt glada gäng genom att vi har stor efterfrågan i våra projekteringsuppdrag. Vi söker dig som har något års erfarenhet av byggprocessen och är ingenjör. Men vi är också intresserade av personer som har erfarenhet av restaurangbranschen eller miljö- och hälsoskyddsförvaltningen eller liknande och vilja utveckla ett intressant specialområde.

I dina arbetsuppgifter ingår förutom cad projektering (auto cad + revit), bygghandlingar, förfrågningsunderlag mm samt möten. Du får arbeta i ett team som drivs av höga ambitioner, har kul tillsammans och värdesätter ett nyfiket, prestigelöst förhållningssätt. Vi erbjuder utmanande och häftiga arbetsuppgifter i roliga och varierande projekt, med mycket eget ansvar. Vid frågor ring Eleonora Allgurin 08-642 51 00

Välkommen med din ansökan till:

Storköksbyrån i Stockholm AB, Björns Trädgårdsgränd 1, 116 21  STOCKHOLM alt. ea@storkoksbyran.se

ref utbildningar