Skip to main content
Blogg

Medlemsmöte 1 – FCSI

By 2013-02-14maj 17th, 2013No Comments
Blog

Medlemsmöte 1 – FCSI

By 2013-02-14maj 17th, 2013No Comments

bild1 fsci2

LRF och Menigo var först ut som föredragshållare. Vi hade ett mycket intressant samtal om vad som är närproducerat. Åsikterna om vad som är närproducerat är mycket olika på var du befinner dig i landet, vissa anser att det är en radie på 2 mil till 50 mil eller är det från samma världsdel.

Kvällen avslutades med en otroligt god middag på Djuret. Mikael Einarsson, Djurets ägare höll även ett intressant föredrag.

bild6bild10bild11

 

bild1 fsci2

LRF och Menigo var först ut som föredragshållare. Vi hade ett mycket intressant samtal om vad som är närproducerat. Åsikterna om vad som är närproducerat är mycket olika på var du befinner dig i landet, vissa anser att det är en radie på 2 mil till 50 mil eller är det från samma världsdel.

Kvällen avslutades med en otroligt god middag på Djuret. Mikael Einarsson, Djurets ägare höll även ett intressant föredrag.

bild6bild10bild11