Skip to main content
Blog

Årets Unga Kock 2013

By 2013-02-26mars 18th, 2013No Comments
Blogg

Årets Unga Kock 2013

By 2013-02-26mars 18th, 2013No Comments

bild (5)

Igår avgjordes tävlingen Årets Unga Kock som arrangeras av Chaîne des Rôtisseurs. De 6 finalisterna Cecilia Kvist, Michael Andersson, Jimmi Eriksson, Glenn Göransson, Spiros Fallis och Olle Lindqvist gjorde upp om medaljerna. På 3,5 timmar tillagades en meny bestående av förrätt, huvudrätt och dessert från en hemlig råvarukorg. Områden som bl.a. handlag, hygien, ekonomi, smak, kvalité och kreativitet bedöms av kompetenta jurys.

Årets segrare blev Jimmi Eriksson från Pontus! Samma kock som också var med och förgyllde vår 20-årsfest med fantastisk vacker och god mat. Stort grattis!

 

bild (5)

Igår avgjordes tävlingen Årets Unga Kock som arrangeras av Chaîne des Rôtisseurs. De 6 finalisterna Cecilia Kvist, Michael Andersson, Jimmi Eriksson, Glenn Göransson, Spiros Fallis och Olle Lindqvist gjorde upp om medaljerna. På 3,5 timmar tillagades en meny bestående av förrätt, huvudrätt och dessert från en hemlig råvarukorg. Områden som bl.a. handlag, hygien, ekonomi, smak, kvalité och kreativitet bedöms av kompetenta jurys.

Årets segrare blev Jimmi Eriksson från Pontus! Samma kock som också var med och förgyllde vår 20-årsfest med fantastisk vacker och god mat. Stort grattis!