Möt Storköksbyråns senaste tillskott Anton Nilsson!

Undrar du också vem Storköksbyråns senaste förvärv är?
Här kan du få en liten inblick i vem han är och hur han tänker kring viktiga frågor som pizza.

Snabba fakta

Ålder: 25 år

Bor: I en liten 1:a i Huddinge.

Familj: Pappa i boendes i Huddinge och Mamma, syster och styvpappa nere i Skåne.

När ringer klockan på morgonen?

06:00

Hur fick du nys om Storköksbyrån och vad intresserade dig med oss?

Via en jobbannonssida på nätet tror jag att det var. Ett intressant arbetsområde som jag inte riktigt hade tänkt på tidigare.

Vad gjorde du innan du började jobba på Storköksbyrån?

Deltidsjobb på ett gym som både receptionist och instruktör.

Vad var ditt första jobb?

Det första jobbet jag kommer att tänka på är ett sommarjobb jag hade på ett stort byggföretag där min Mamma jobbade. Där fick jag sitta nere i arkivet om dagarna, rensa och sortera bland alla pärma.

Vad gör du på fritiden?

På min fritid lägger jag ganska mycket tid på träning. När jag inte gör det försöker jag utveckla mitt musikintresse genom att skriva lite låtar då och då.

Du ska ringa och beställa pizza, vad blir det?

Standard har i många år varit Hawaii + champinjon men försöker i dagsläget att vidga mina vyer på den fronten.

Vad är det konstigaste du ätit?

Rökt älghjärta tror jag tar priset.

 

Ett stort tack riktas till Anton för att han tog sig tiden att ställa upp i denna intervju. Vi på Storköksbyrån är mycket glada att ha Anton med ombord och ser fram emot ett gott samarbete!

 

/Caroline